Prekajen prašičji vrat brez kosti

9.90 
Kratek opis:
Nekateri ga zavijamo v testo in pečemo, druga ga enostavno skuhajo, lahko ga celo vržete na žar! Ker sami nismo imeli pametne ideje smo preizkusili recept Kralja žara: https://www.kraljzara.si/nasveti-in-recepti/dimljeni-svinjski-vrat-v-kosu/. Premoremo zgolj navaden zaprt žar na oglje in termometer ampak projekt je uspel! Če želite družbo presenetiti s čisto novimi okusi in novim konceptom dimljenega vratu vam toplo priporočamo, da poskusite. Mljask.
Slovenija
200300
+
Nekateri ga zavijamo v testo in pečemo, druga ga enostavno skuhajo, lahko ga celo vržete na žar! Ker sami nismo imeli pametne ideje smo preizkusili recept Kralja žara: https://www.kraljzara.si/nasveti-in-recepti/dimljeni-svinjski-vrat-v-kosu/. Premoremo zgolj navaden zaprt žar na oglje in termometer ampak projekt je uspel! Če želite družbo presenetiti s čisto novimi okusi in novim konceptom dimljenega vratu vam toplo priporočamo, da poskusite. Mljask.
Vrsta mesa:
PRAŠIČJE MESO

Drugi so kupili tudi