NAROČNIŠKA ŠKATLA

49.00   
Paket za vse, ki radi manj časa preživite v kuhinji in več zunaj. Vso meso (in izdelki) so iz živali, ki so bile vzrejene na majhnih slovenskih kmetijah, s kvalitetno oskrbo in obilico gibanja na svežem zraku. To pomeni bogatejši okus in veliko boljši vpliv na vaše zdravje! Skupna cena izdelkov v naročniški škatli je manjša, kot če jih kupujete posebej, pa še vsakič (ampak res vsakič), vam bomo priložili nekaj mesa ali kak naš izdelek brezplačno!
+

66.00   
Za vse, ki obožujemo obračanje na žaru! Čevapčiči, pleskavice, klobase za žar ... - vse za okusen piknik. Klobase, čevapčiči, pleskavice in hrenovke so pripravljeni po starih receptih, zgolj z dodatkom začimb. Meso je skrbno pridelano na majhnih slovenskih kmetijah in popolnoma sledljivo. Resnično okusen paket. Skupna cena izdelkov v naročniški škatli je manjša, kot če jih kupujete posebej, pa še vsakič (ampak res vsakič), vam bomo priložili nekaj mesa ali kak naš izdelek brezplačno!
+

46.00   
Odličen paket za klasično kuhinjo. Vse kar je v njem je iz kakovostnega mesa živali, vzrejenih na manjših slovenskih kmetijah, kjer imajo odlično hrano in dovolj gibanja na zraku. Skupna cena izdelkov v naročniški škatli je manjša, kot če jih kupujete posebej, pa še vsakič (ampak res vsakič), vam bomo priložili nekaj mesa ali kak naš izdelek brezplačno!
+